Huka driewielfiets Cortes

Huka Driewielfiets Cortes

Standaard voorzieningen

  • Optimaal zitcomfort : 3 varianten ergonomische zitsystemen
  • Grote actieradius (75 km).
  • Individueel instelbare vering.
  • Uitgerust met Shimano STEPS of Bafang middenmotor en Big Ben banden (anti-lek).
  • Het groter voorwiel zorgt voor een comfortabel en stabiel stuurgedrag.

 

Instelbare zit

Huka Driewielfiets Cortes instelbare zit

Instelbare zit

Huka Driewielfiets Cortes
Huka Driewielfiets Cortes

Cortes driewielfiets voor volwassenen

Is fietsen op een tweewieler lastig? Heeft u behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid? Met de driewielfiets voor volwassenen collectie van Huka kunt u weer onbezorgd fietsen! We hebben drie verschillende types in het assortiment. Zoekt u een eigentijdse fiets met de juiste functionaliteit, dan past een Huka bij u.

Cortes

De krachtigste zitdriewieler met een krachtige middenmotor.

Zoekt u een fiets die u stabiliteit en een veilig gevoel geeft en voorzien is van een modern design? Dit alles komt samen in de Cortes. De Cortes is standaard voorzien van middenmotor. In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten zijn meerdere zitsystemen (drie varianten) ontwikkeld waarmee de Cortes uitgerust kan worden. Optimaal rijcomfort staat hierbij voorop.

Het op- en afstappen is erg makkelijk, zeker in combinatie met de lage instap. Tevens is deze lichtlopende driewieler geheel naar uw wensen en omstandigheden af te stemmen. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen. Het is een driewielfiets waarop u gezien mag worden.

In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten zijn er meerdere zitsystemen ontwikkeld, zodat u kunt genieten van een optimaal rijcomfort. Deze zit is optioneel zelfs draaibaar. Het op- en afstappen wordt daardoor erg makkelijk, zeker in combinatie met de lage instap.

De driewieler Cortes is bovendien uitgerust met een individueel instelbare vering en hydraulische schijfremmen, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen. De Big Ben-banden van Schwalbe leveren naast een eigentijdse uitstraling uitstekend rijcomfort. De driewielfiets rijdt hierdoor zelfs lichter

Scroll naar boven