Van Raam rolstoelfietsen

Van Raam Rolstoelfiets Opair

OPair

Van Raam Rolstoelfietsen

De rolstoelfietsen  ofwel stoelfiets of rolstoeltransportfiets van Van Raam worden ingezet om iemand die een rolstoel heeft ook per fiets te kunnen vervoeren. Van Raam heeft twee modellen rolstoelfietsen: de VeloPlus rolstoeltransportfiets en de OPair rolstoelfiets.

Rolstoelfiets Opair

Bij de OPair rolstoelfiets neemt de passagier plaats in de zitting aan de voorkant van de fiets. De standaard zitting is op veel manieren in te stellen. Eventueel kan er ook een eigen zitting gemonteerd worden. Optioneel kan het rolstoelgedeelte losgekoppeld worden van de fiets en zelfstandig als rolstoel worden gebruikt.

De OPair rolstoelfiets is in 2017 geheel vernieuwd en heeft een verbeterd rijcomfort met nieuw modern design en vernieuwde wielophanging. De verbeterde comfortabele zitting voor de passagier heeft een toegankelijkere instap gekregen.

Rolstoelfiets VeloPlus

Bij de VeloPlus rolstoeltransportfiets kan de passagier in de eigen rolstoel blijven zitten. Vrijwel elke handbewogen rolstoel wordt door één persoon zeer eenvoudig en snel op het kantelbare plateau van de rolstoelfiets gereden en vastgezet. Zonder zware inspanning en zonder transfer wordt de eigen rolstoel op de fiets geplaatst.

Voordelen rolstoelfietsen:
. Ze kunnen tot dicht bij de eindbestemming gebruikt worden.
. Er is sociaal contact tussen de beide personen.
. Je bent niet afhankelijk van derden voor vervoer.
. Rolstoelfietsen zijn milieuvriendelijk

Scroll naar boven