Huka tandem Copilot

Huka tandem copilot volwassenen

Copilot volwassenen

Huka tandem copilot kinderen

Copilot kinderen

Huka tandem copilot driewieler

Driewiel tandem Copilot

Huka tandem copilot driewieler

Driewiel tandem Copilot

Huka tandem kinderen

Copilot kinderen

Huka tandem kinderen

Copilot kinderen

Huka Tandems

Copilot

Zoekt u een tandem fiets waar de passagier de meeste fietsbeleving heeft en de bestuurder de meeste controle? Ervaar de Copilot! Bij de Copilot zit de begeleider achterop in plaats van voorop. Zo heeft de begeleider altijd goed zicht op de passagier. De tandem geeft beide fietsers exact de vrijheid en controle die u wenst.
Het stuur van de passagier kan in een vaste of mee-stuur-positie geplaatst worden; de begeleider houdt altijd de controle. Veilig als er verwarring is over de richting. Afhankelijk van de passagier kan met de vrijloop worden bepaald in hoeverre de passagier mee moet trappen. De Copilot  is daarnaast aan te passen aan uw specifieke voorkeuren en wensen. Kortom met de Copilot gaat u samen probleemloos fietsen!

De Copilot: voor volwassenen en kinderen

De Copilot is verkrijgbaar in twee maten. De Copilot 24 is een tandem voor een volwassene en een kind vanaf 4 jaar. De Copilot 26 is voor twee volwassenen. Het frame en de wielen van de Copilot 26 zijn groter en de uitvoering is nog luxer. De Copilot 26 heeft een geveerde voorvork en geveerde zadelpennen.

Copilot 3. Stabiel door drie wielen

Het belangrijkste voordeel van de tandem Copilot 3 ten opzichte van de andere Copilot is de extra stabiliteit. Dat maakt deze uitvoering bijzonder geschikt voor passagiers die zeer beweeglijk zijn tijdens het fietsen of een verminderd evenwichtsgevoel hebben.
Dankzij het derde wiel kunnen beide berijders ook blijven zitten als de tandem stilstaat. Op- en afstappen gaat bovendien makkelijk, doordat deze tandem heel stabiel is. Voor extra ruimte bij het op- en afstappen kunt u het voorgedeelte wegklappen. Bij deze tandem kan alleen de begeleider sturen, maar de passagier heeft wel een stuur voor houvast. Daarnaast bepaalt de begeleider via de inschakelbare vrijloop of de passagier mee kan trappen. Met de gewone vrijloop heeft de passagier zelf de keuze om al dan niet mee te trappen. Een tandem om samen van het fietsen te genieten zonder zorgen over veiligheid.

Tandem Copilot 3 in twee uitvoeringen

Deze tandem Copilot is verkrijgbaar in twee maten. De Copilot 3/24 is een tandem voor een volwassene en kind vanaf 4 jaar. De Copilot 3/26 voor twee volwassenen. Het frame en de wielen van de tandem Copilot 3/26 zijn groter en de uitvoering is nog luxer. Het voorframe van beide uitvoeringen is afneembaar, zodat u de fiets makkelijk kunt stallen.

Scroll naar boven