Van Raam transportfietsen

Van Raam Riskja Chat

Riksja fiets Chat

Van Raam Go Gap fietstaxi voor kinderen

Fietstaxi kinderen GoCab

Van Raam Rolstoelfiets Opair

Rolstoelfiets OPair

Van Raam Rolstoelfiets VeloPlus

Rolstoelfiets VeloPlus

Van Raam Transportfietsen

Onze transportfietsen zijn voor kinderen of volwassenen die niet zelfstandig aan het verkeer kunnen of willen deelnemen. Transportfietsen worden ook wel cargo bikes genoemd en zijn fietsen die speciaal zijn gemaakt om meer te vervoeren dan alleen hun rijder. Mensen kiezen voor een transportfiets om zo samen met iemand of met meerdere personen die dat zelf niet kunnen.  Met de transportfiets komen mensen weer buiten, die normaal niet kunnen genieten van het fietsen in de frisse lucht. Onze cargo bikes geven iedereen een bijzonder gevoel van vrijheid. Je kan weer de wind in de haren voelen, met vrienden en familie weer op pad gaan.

Voordelen Transportfietsen:
. Ze kunnen tot dicht bij de eindbestemming gebruikt worden.
. Er is sociaal contact tussen de beide personen.
. Je bent niet afhankelijk van derden voor vervoer.
. Cargo bikes en Transportfietsen zijn milieuvriendelijk.
. Unieke krachtige trapondersteuning met achteruitrijdfunctie
. Voldoet aan alle wettelijke (veiligheids)eisen

Riksja fiets Chat

De riksja fiets Chat, winnaar van de Eurobike Gold award, is bedoeld om samen te fietsen met volwassenen en/of kinderen die niet meer zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. Een begeleider fietst met één of twee personen op deze cargo bike. De twee personen die als bijrijder mee gaan, zitten voorin naast elkaar in een speciaal ontworpen kuip waar design en ergonomie samen komen. De bestuurder zit achter deze kuip en heeft op deze manier overzicht op de weg, maar ook op de inzittenden.

Rolstoelfiets OPair

Bij de OPair rolstoelfiets cargo bike neemt de passagier plaats in de zitting aan de voorkant van de fiets. De standaard zitting is op veel manieren in te stellen. Eventueel kan er ook een eigen zitting gemonteerd worden. Optioneel kan het rolstoelgedeelte losgekoppeld worden van de fiets en zelfstandig als rolstoel worden gebruikt.

Rolstoeltransportfiets VeloPlus

Bij de VeloPlus rolstoeltransportfiets kan de passagier in de eigen rolstoel blijven zitten. Vrijwel elke handbewogen rolstoel wordt door één persoon zeer eenvoudig en snel op het kantelbare plateau van de rolstoelfiets cargo bike VeloPlus gereden en vastgezet. Zonder zware inspanning en zonder transfer wordt de eigen rolstoel op de fiets geplaatst.

GoCab fietstaxi voor kinderen

De GoCab is zeer geschikt voor organisaties die meerdere kinderen willen vervoeren en waarde hechten aan veiligheid, milieu en plezier voor de kinderen. De cargo bike wordt ingezet als BSO-fiets, als alternatief voor een taxibusje of ander vervoermiddel om kinderen te vervoeren van bijvoorbeeld de voorschoolse opvang/ kinderopvang naar school. De GoCab is uitvoerig getest en voldoet aan alle wettelijke (veiligheids)eisen om 8 kinderen veilig te vervoeren. De transportfiets is onder andere zeer nauwkeurig gecontroleerd op de hoge veiligheidseisen, zoals een gescheiden hydraulisch remsysteem waarbij elk onafhankelijk deel altijd sterker is dan de motor en er met de handremmen altijd geremd kan worden. De GoCab wordt geproduceerd door GoCab B.V, een dochteronderneming van Van Raam.

Scroll naar boven