Huka duofiets Orthros

Huka Duofiets Orthros
Huka Duofiets Orthros

Duofiets Orthros, fietsplezier voor twee

Zelfstandig, stabiel & veilig de weg op met een fiets? Vindt u het leuk om er samen op uit te gaan, maar overheerst de angst om de controle over de fiets te verliezen? Kies dan voor de Orthros. Deze duofiets maakt het mogelijk om mobiel te zijn en fietsplezier te hebben, onbeperkt.
De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. U kunt tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. De sturen zijn in hoogte en in hoek instelbaar om een optimale fietspositie te creëren.

De Orthros: veilig en comfortabel

De veiligheid van de Orthros wordt vergroot door een parkeerrem en licht bedienbare handremmen. De achterremmen zijn hydraulische schijfremmen. Het rechter stuur is vastgezet, dit geeft de passagier een stabielere zit. De bijrijderstoel is standaard draaibaar om het opstappen te vergemakkelijken.

Scroll naar boven