Van Raam Easy Rider Compact

Standaard voorzieningen

  • Bagageframe geschikt voor enkelzijdige fietstassen
  • Geveerde zitting voor optimaal rijcomfort

  • In diepte instelbaar comfortabel zitvlak

  • Stabiele, lage zitpositie zorgt voor een veilig gevoel

  • 8 versnellingen

Voordelen

  • Zeer compact
  • Erg wendbaar door kleine draaicirkel
  • Lage instap
  • Fietst makkelijker dan traditionele driewieler
  • Minder belasting voor rug, nek, schouders en polsen
Van Raam Easy Rider Compact wendbaar

Wendbaar

Van Raam Easy Rider Compact bediening

Bediening

Van Raam Easy Rider Compact
Van Raam Easy Rider Compact voorwiel

Voorwiel

Van Raam Easy Rider Compact val-beveiliging

Valbeveiliging

Van Raam Easy Rider Compact display

Display

Easy Rider Compact zitdriewielfiets

De Easy Rider Compact is een compacte driewielfiets met zitting waar je heel eenvoudig op fietst. Deze comfortabele driewielfiets is geschikt voor kleine volwassenen en grote kinderen. De driewieler heeft zowel een compacte uitstraling als compacte afmetingen. De Easy Rider Compact heeft vergelijkbare rijeigenschappen als de Easy Rider driewielfiets, alleen de Easy Rider Compact is een stuk compacter. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Hierdoor zit je met een zeker en veilig gevoel op de driewielfiets.

De voorwaartse trapbeweging en de vering in de zitting zorgen voor een perfect rijcomfort, waardoor korte maar ook langere afstanden comfortabel zijn af te leggen. De zitting van de zitdriewielfiets is verstelbaar. De Easy Rider Compact is erg wendbaar en heeft een kleine draaicirkel.

De Easy Rider Compact is geschikt met een binnenbeenlengte van circa 63 cm tot 81 cm. Dit komt overeen met een lichaamslengte van ongeveer 1.40 tot 1.70 meter.

Design

De Easy Rider Compact heeft een compact design, door onder andere een klein voorwiel en grotere achterwielen. Ook heeft deze zitdriewielfiets een smaller stuur en kortere cranks dan de Easy Rider. Er zitten standaard anti-kiep wielen aan de achterkant van het frame. Vrijwel de gehele bekabeling loopt door het frame. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft de kabels ook extra bescherming. Daarnaast heeft de Easy Rider Compact een kettingslang in plaats van een kettingkast, wat bijdraagt aan een modern en minimalistisch design.

Bij de Easy Rider Compact is een bagageframe op de rugleuning gemonteerd. Hieraan kan eenvoudig een enkelzijdige fietstas worden bevestigd, die je er ook af kunt halen en waarin je persoonlijke spullen of boodschappen kunt opbergen. Het bagageframe is geschikt voor de meeste enkelzijdige fietstassen. De optionele accu op deze driewieler is haaks op de fiets geplaatst, tussen de twee achterwielen. De accu-slede is daarom zo gemaakt, dat de accu maar gedeeltelijk op de slede geschoven hoeft te worden en eenvoudig af te nemen is.

Scroll naar boven