Huka rolstoelfiets Diaz

Huka rolstoelfiets Diaz

Standaard voorzieningen

  • Standaard uitgerust met een Bafang middenmotor.
  • Het rolstoel gedeelte is standaard eenvoudig afkoppelbaar en te gebruiken als (duw)rolstoel.
  • De Diaz fietst zeer comfortabel en veilig, dankzij de onafhankelijke vering in het frame en de hydraulische schrijfremmen aan de voorzijde.

 

Huka rolstoelfiets Diaz
Huka rolstoelfiets Diaz
Huka rolstoelfiets Diaz
Huka rolstoelfiets Diaz basiszit

Basiszit

Huka rolstoelfiets Diaz comfort

zij aanzicht

Huka rolstoelfiets Diaz incl. afkoppeling

incl. afkoppeling

De Diaz

Comfortabel samen eropuit in de buitenlucht

De rolstoelfiets Diaz met Dutch Design brengt u waar u naartoe wil en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De Diaz is standaard voorzien van een middenmotor die zorgt voor een efficiënte natuurlijke aandrijving. Dankzij de uitgekiende constructie en onafhankelijke hydraulische vering fiets je zeer comfortabel en veilig.

De Diaz wordt geleverd met een in hoogte verstelbare rug en een in diepte instelbare volschuim zit. Deze kan vervangen worden door een comfort zitting met daarbij een actief, passief of vlak gevormde rug voor een nóg aangenamere zithouding. Wilt u graag onderweg een stop maken?, koppel het rolstoelgedeelte eenvoudig af en gebruik deze vervolgens als duwrolstoel. Zeer praktisch als u samen een boodschap wil doen of een terrasje wilt pakken. Een slimme oplossing in allerlei dagelijkse situaties.

Volwaardige rolstoel

De Diaz heeft zeer stabiele rijeigenschappen en is standaard voorzien van een Bafang middemotor, 5 versnellingen, dubbele hydraulische schijfremmen, terugtraprem, parkeerrem, heupgordel voor de rolstoel en anti-lekbanden. Wilt u meer informatie over de specificaties of andere opties?

Scroll naar boven