Huka Driewielfietsen

Huka driewielfietsen volwassenen

Huka City_zijaanzicht (RAL5009)

City met lage instap

Huka Cortes driewielfiets

Cortus met lage instap

Huka driewielfietsen kinderen

Hka AT-A kinder driewielfiets

AT-A (tot ± 5 jaar)

AT-B (tot ± 9 jaar)

Huka Driewielfietsen

Wilt u graag weer onbezorgd fietsen? Zelfstandig en veilig eropuit om uw dagelijkse boodschappen te halen? Of om met de driewielfiets te genieten van de mooie omgeving? Maak dan kennis met onze driewielfiets collectie.

Hieronder vindt u een overzicht van onze modellen voor jong en oud:

Aangepaste driewieler voor kinderen

Wil uw zoon of dochter graag buiten spelen, op de fiets naar school en spelen met vriendjes? En is dit niet mogelijk op een tweewieler? Maak dan kennis met collectie aangepaste driewielers voor kinderen van Huka. Uw kind kan (weer) met plezier fietsen. Ze zijn standaard verkrijgbaar in een trendy blauwe of gave roze kleur! Wilt u liever een andere kleur? Geen probleem!

Aangepaste driewieler voor volwassenen

Is fietsen op een tweewieler lastig? Heeft u behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid? Met de driewielfiets voor volwassenen collectie van Huka kunt u weer onbezorgd fietsen! We hebben drie verschillende types in het assortiment. Zoekt u een eigentijdse fiets met de juiste functionaliteit, dan past een Huka bij u. Onbeperkt.

Driewielfiets voor senioren

Heeft u moeite met op- en afstappen? Gaat u niet meer zelfverzekerd de weg op en wilt u toch graag zelfstandig eropuit? Maak dan kennis met de driewielfiets collectie van Huka. Een driewielfiets voor senioren van Huka maakt het mogelijk om weer onbezorgd en veilig te gaan fietsen!

Scroll naar boven